divendres, 16 de maig del 2008

Roba estesa

No hi ha res més fantàstic que la realitat.”


F. DOSTOIEVSKI





(De tat cert com és, pot semblar una obvietat: l'objecte i el subjecte són la mateixa cosa.)

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Benvolguda Mon:
Merci pel teu comentari. Ja ho veus, sense menjar-ho ni empesar-m'ho estic tocant tots els pals, de la música a la poesia, i dels poemes a la gravació d'un video-clip. M'agradaria saludar-te i almenys convidar-te a pendre un cafe i agraír-te el soport. El Tony Montana s'acaba. Una de les relataires m'ha convidat a fer un programa que segurament aquest mes o el que ve farè. Despres o abans esborrarè tot el que vaig escriure.
He, però parlem de la foto.
I és un punt de vista meu. És estrany. En el video-clip, volia que es pogués retratar, la consistecia, la forma, la textura, molt semblant a la dels draps arrugats que hi ha a la foto. No ho vaig aconseguir, pel fet de que nomès vaig suggerir idees. La realització va passar a mans de la directora. En una altra ocasió miraré de fer-ho, i si s'escau et demanarè consell. Petons des de molt a prop,

Jaume - Robur - Tony Montana.

Unknown ha dit...

Benvolguda Mon,
Moltes mercès per les teves afalagadores paraules. L'últim poema del Tony (i durant tota la darrera temporada) ja avisava sobre la finalització del personatge i de la seva obra. Jo crec que va ser millor així, apart que com ja varem comentar-nos un cop, l'ambient a Relats cada cop s'ha tornat amb més interesos d'uns i altres. Amb el tema la diversitat de registres és més que jo ho busco que no pas que me'n ens surti. De vegades penso que millor fes una cosa i ben feta. Es una de les meves constants vitals, i suposo que també perquè sóc Bessons.
Jo properament farè un altre video-clip, i si no et fa res, m'agradaria consultar-te algunes coses referents a la llum. Una de les coses que tinc en ment es fer un video-clip però com si fos quasi bé un quadre. Tinc algunes idees disperses però com deien en una pel·lícula, els començaments són difícils, petits, i dispersos. Petons i quant vulguis quedar, o simplement xerrar ja saps on trobar-me.

Jaume, Tony, Robur i la resta.